Kids&Us Gràcia

Aquest Sant Jordi, gaudeix amb les aventures de Kids&Us

Publicat 25/04/2019

La lectura és una gran aliada per a l’aprenentatge de l’anglès. No només ajuda a ampliar el vocabulari i a reforçar l’ortografia i la gramàtica, sinó que es tracta d’una activitat lúdica que fa que aprendre anglès sigui divertit. Per això a Kids&Us hem desenvolupat una línia editorial amb llibres per a nens i nenes de totes les edats.

El Departament Pedagògic de Kids&Us ha desenvolupat llibres amb un nivell d’anglès adaptat a totes les edats fins als 13 anys: llibres puzle per a nens i nenes fins als 2 anys, la col·lecció Betty the Black Sheep, per als petits entre 2 i 4 anys, els llibres de Many Monsters per als nens i nenes entre 3 i 5 anys, les aventures de la Gina Ginger, per als aventurers de 5 a 7 anys, i la col·lecció Readers, per als nens i nenes de 8 a 13 anys. A més, Kids&Us compta amb la col·lecció Listen&Touch que funciona de manera exclusiva amb el Talking Pen, un llapis digital que llegeix els llibres de Kids&Us i ofereix contingut extra.

Podreu trobar totes aquestes propostes de Kids&Us per Sant Jordi a la nostra botiga online o acostant-vos al nostre centre Kids&Us.

Amb aquests llibres volem que els més petits s’ho passin d’allò més bé vivint mil aventures amb els nostres personatges i, com sempre, 100% en anglès! Gaudeix de Sant Jordi amb Kids&Us!

Compartiu-ho >