Kids&Us Gràcia

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Àngela P. - Directora

  Àngela P. - Directora

  Hola a tothom! Sóc l'Àngela, tot i que em podeu dir Angie. Des de petita m’encantava aprendre nous idiomes, per tant, vaig decidir estudiar Traducció i Interpretació en anglès i alemany, i vaig anar a Colònia per millorar les meves habilitats lingüístiques. Mentre estudiava vaig tenir l'oportunitat d'ensenyar anglès a nens i nenes de 3 a 7 anys, on vaig descobrir la meva passió per l'ensenyament d'idiomes als nens. Des d’aleshores, he ampliat la meva experiència fent el màster en FPESO, treballant a diferents col·legis i participant com a monitora a les FunWeeks de Kids&Us. Va ser a partir de llavors que em vaig endinsar dins l'univers Kids&Us i la seva metodologia. Estic molt il·lusionada amb aquest projecte i espero poder ajudar-vos en tot moment i, sobretot, aprendre de i amb vosaltres. Ens veiem!

 • Andrea O. - Coordinadora del Tweens&Teens

  Andrea O. - Coordinadora del Tweens&Teens

  Hola a tothom! Em dic Andrea i estic encantada de formar part de l'equip com a coordinadora. Des de petita destacava amb els idiomes. L’anglès sempre m’ha sorprès des que vaig començar a aprendre’l als 7 anys. Des del meu punt de vista, aprendre nous idiomes i la seva cultura obre portes a nous horitzons. Així doncs, això és el que desperta l’anglès: passió per descobrir el món i tenir nous reptes personals. Des que vaig començar a estudiar Estudis Anglesos, em vaig adonar que l’anglès és molt més que una simple assignatura obligatòria de l’escola. Aquesta nova metodologia més fresca que ofereix Kids&Us és el que més m'agrada. A més, sempre he pensat que l'ensenyament és bidireccional, ja que mentre estic ensenyant també estic aprenent, i això és enriquidor. També sóc directora d'un grup d’escoltes i, per tant, sóc una persona dinàmica, activa i propera als nens. La combinació de la metodologia Kids&Us i el meu entusiasme per a la llengua anglesa fa que estigui molt motivada per emprendre aquest nou repte!

 • Mary S. - Coordinadora Kids

  Mary S. - Coordinadora Kids

  Hola a tothom! Sóc la Mary, i aquest és el meu tercer any a Kids&Us. Fa dos anys vaig treballar com a professora i ara estic descobrint l’univers de la coordinació. Tinc una llarga carrera en l’ensenyament d’arts i idiomes, dues de les meves passions que més m’agrada compartir. La meva fascinació per a l’ensenyament va començar quan estudiava a Chicago (EUA), on vaig poder treballar a diferents escoles de la ciutat. Des de llavors, l’ensenyament s’ha convertit en una part fonamental de la meva vida. A més, m’encanta animar els nens a créixer i aprendre d’una manera divertida i didàctica, i a Kids&Us això està garantit! Espero conèixer-vos i gaudir junts d’aquest increïble curs.

 • Hels S. - Coordinadora d'Extrascolars

  Hels S. - Coordinadora d'Extrascolars

  Hola! Sóc la Hels. Sóc la nova coordinadora d'extraescolars a Pia Balmes i Lurdes, i estic molt contenta de ser aquí. Quan tenia 16 anys vaig passar un any a Londres. L’any passat vaig començar a treballar com a professora a Kids&Us Gràcia i em va encantar l'experiència d'ensenyar anglès als infants. Una anècdota que voldria destacar és que de petita anava a Kids&Us i m’agradava molt. Estic molt contenta de formar part d’aquest projecte i intentaré transmetre tota l’energia que em van transmetre.

 • Leia B.- Professora Tweens&Teens

  Leia B.- Professora Tweens&Teens

  Hola! Em dic Leia i tinc moltes ganes d’estar a les aules creant memòries i vivint experiències úniques. Tot i que vaig començar per la branca científica, em vaig adonar que el que realment em fa ser qui soc és estar amb infants i adolescents. Vaig viure durant un any a Austràlia on em vaig treure el títol de professora i en tornar i passar per altres escoles, Kids&Us sempre és l’escola que em captiva! A més, soc estudiant de Pedagogia, així que totes dues formacions m’ajuden a l’hora de dur a terme la meva tasca com a educadora. Quines ganes de veure-us!

 • Rachel B- Professora Tweens&Teens

  Rachel B- Professora Tweens&Teens

  Un plaer conèixer-vos a tots, sóc la Rachel. Sóc de Leeds, Regne Unit i tinc la sort de viure a Barcelona des de l’abril de 2021! Sóc llicenciada en Literatura Anglesa per la Universitat de Cardiff i tinc un màster en Estudis sobre el Patrimoni Cultural per la University College de Londres. He estat aprenent espanyol durant 5 anys, i ha estat tan refrescant conèixer la forma d’aprendre Kids&Us i poder-la aplicar cada dia a la classe... Aprendre com ho fan els parlants nadius. M'encanta viatjar, conèixer gent nova i explorar Catalunya!

 • Isa P. - Professora Tweens&Teens

  Isa P. - Professora Tweens&Teens

  Hola! Em dic Isa i estic encantada de formar part de l'equip de Kids and Us Gràcia per segon any! M'apassionen les llengües, la cultura, la sostenibilitat, l'art, i la fotografia! Durant els darrers anys he tingut la sort d'haver viatjat a diversos països on he pogut endinsar-me en cultures i llengües diferents i, sobretot, parlar l'anglès en ambients acadèmics, educatius i professionals. També he estat traductora! Sempre m'ha agradat molt treballar amb nens i nenes de totes les edats, i he participat en projectes educatius tant a Barcelona, com a Anglaterra, Irlanda, Holanda, Bolívia i Nicaragua. El que més m'agrada de Kids and Us és poder transmetre la meva passió per l'anglès als infants a través d'activitats divertides i creatives! Espero que els vostres fills i filles gaudeixin molt a les classes! See you soon!

 • Berta R. -Professora Tweens&Teens

  Berta R. -Professora Tweens&Teens

  Hola! Sóc la Berta i porto treballant a Kids&Us tant de professora com de coordinadora més de 5 anys! Des de sempre que m’encanta l’educació i els idiomes, especialment l’anglès, és per això que he estudiat magisteri. Tinc experiència com a professora, però també m’encanta el teatre i Kids&Us és la barreja perfecta d’ambdues coses, així que estic encantada! Tinc moltes ganes d’aprendre i passar-ho bé amb tots i totes vosaltres! See you soon!

 • Mikel I. - Professor Kids

  Mikel I. - Professor Kids

  Hola! Em dic Mikel. Des de ben petit tinc un vincle especial amb l’Anglès i, ja fa uns anys que vaig començar a treballar com a professor d’idiomes a escoles i acadèmies. Estudio Belles Arts a la Universitat de Barcelona i m’interessa molt trobar maneres d’aplicar el pensament creatiu dins l’aprentatge. Trobo molt enriquidor poder treballar com a professor, perquè a l’hora que les nenes i els nens aprenen, jo també ho faig. Gaudeixo de totes les formes en les quals l’art pren forma: llegint, sentint música, anant a museus i viatjant per estar a prop d’altres realitats. Començo aquest nou curs amb moltes ganes i preparat per rebre a tots els alumnes!

 • Maguie R.-Professora Kids

  Maguie R.-Professora Kids

  Hola a tots! Sóc la Maguie i estic molt contenta de formar part un any més de l'equip de Kids&Us Gràcia. Des de molt petita m'ha interessat l'ensenyament. I, des de fa 9 anys, he tingut la sort de treballar en escoles i instituts ensenyant l'idioma anglès utilitzant diferents mètodes creatius com l'art, la música i els jocs. Sóc molt feliç de poder transmetre la meva passió per a l'ensenyament d'idiomes, ja que estic segura que obre portes a tot arreu del món. A més, a través del mètode de Kids&Us, aprendre sempre és una experiència divertida i enriquidora. Tinc moltíssimes ganes de poder conèixer-vos a cada un de vosaltres i passar el temps aprenent, jugant i parlant en anglès!

 • Tomàs V. -Professor Tweens&Teens

  Tomàs V. -Professor Tweens&Teens

  Hola a tothom! Em dic Tomàs i per mi l’anglés sempre ha estat més que una simple llengua estrangera que s’estudia a l’escola. Des de ben petit he estat en contacte amb aquest idioma i vaig tenir l’oportunitat de passar un curs sencer a Londres. Des d’aleshores he passat tots els estius al Regne Unit en diferents projectes educatius, on he aconseguit que l’anglès sigui per mí una llengua tan natural com el català o el castellà. Estic molt il.lusionat de formar part de l’equip de Kids&Us, que aconsegueix que els alumnes aprenguin de forma divertida. Ens veiem ben aviat a l’aula, on us espero conèixer a tots i totes!

 • Mariona M. - Professora Kids

  Mariona M. - Professora Kids

  Hola a tothom! Em dic Mariona i aquest any començo com a professora de Kids&Us Gràcia i estic molt contenta de poder formar part d'aquest equip. A Irlanda vaig tenir la oportunitat de treballar a una llar d'infants, allà va ser quan em vaig donar compte que tenia passió per l'idioma i per als infants i poder formar part de la seva educació des de ben petits, ajudant a formar a petites persones. Vaig estudiar el batxillerat escènic, m'agrada fer el pallasso com a una manera més divertida i dinàmica d'ensenyar. Estic molt motivada i il·lusionada de començar aquest nou curs i tenir el plaer de conèixer-vos a tots!

 • Enara F.- Professora Kids

  Enara F.- Professora Kids

  Hola a tothom! Em dic Enara i aquest és el meu primer any com a professora de Kids&Us Gràcia. Des de fa dos anys que estic estudiant Teatre Musical aquí, a Barcelona. Des de molt petita que m'han interessat les arts escèniques i els idiomes. Al venir aquesta marevellosa ciutat, vaig decidir estudiar teatre, aprendre català i seguir formant-me en anglès. Tinc experiència amb nens i nenes, ja que organitzavem campaments al meu poble i sempre he estat molt còmoda amb ells. És per això que estic molt emocionada de formar part d'un projecte tan diferent, dinàmic i enriquidor tant pels més petits com per mí.

 • Núria A. - Professora Kids i Young Learners

  Núria A. - Professora Kids i Young Learners

  Hola a tothom! Em dic Núria i estic més que feliç de pujar a bord! Sóc estudiant de 4t curs d’anglès a la Universitat de Barcelona. En créixer, és segur dir que no era un gran fan de l’anglès; no va ser fins que em vaig mudar a Irlanda durant un any que va esdevenir una part important de la meva vida. Aquesta emocionant experiència em va fer adonar que és possible que tothom adquireixi un idioma i gaudeixi realment del procés d’aprenentatge. Aquell viatge em va portar a la universitat per poder aprofundir en l’anglès, on finalment em vaig interessar per la vessant docent de la llengua. Després d’un any treballant com a professora d’anglès, estic encantada d’incorporar-me a l’equip Kids&Us Gràcia. Tinc moltes ganes de mostrar als vostres fills i filles que aprendre també pot ser una experiència divertida i agradable.

 • Bea A.- Professora Tweens&Teens

  Bea A.- Professora Tweens&Teens

  Hola! Em dic Beatriz i aquest serà el meu primer any a Kids&Us. Des de petita m’encanta l’anglès, ja que els meus pares van viure a Londres molts anys. L’anglès sempre ha sigut la meva passió: gaudia poder entendre cada cop més les cançons, i els autors i les pel·lícules en el seu idioma original. Ja més gran, vaig estudiar Lingüística i Literatura Anglesa a la universitat. Abans d’arribar a Barcelona vaig ensenyar anglès a adults. Em fa molta il·lusió compartir l’idioma amb els més joves i entusiasmar-los per aprendre una altra llengua! Tinc moltes ganes de créixer com a professora amb l’equip de Kids&Us.

 • Sussane V.- Professora Kids, Tweens&Teens i Young Learners

  Sussane V.- Professora Kids, Tweens&Teens i Young Learners

  Em dic Susanna Vega i tinc 22 anys. Fa 5 anys que ensenyo anglès a un nivell no professional, centrant-me principalment en estudiants de primària i batxillerat. Vaig començar a fer-ho després de passar un any sabàtic quan vaig acabar batxillerat i vaig passar 10 mesos a Estocolm. Va ser una experiència fantàstica i enriquidora que em va fer adonar-me de l’interès que tinc pels idiomes. Actualment, estic estudiant Traducció i Interpretació, que em permet obtenir un coneixement més profund sobre les meves llengües maternes i l’anglès. L’any passat em vaig unir a l’equip Kids&Us Gràcia, una feina que em dóna l’oportunitat de provar que l’aprenentatge sigui fàcil i divertit per a altres estudiants, cosa que jo mateixa agraeixo a l’hora d’aprendre!

 • Matt. S- Professor Kids

  Matt. S- Professor Kids

  Bones! El meu nom és Matt i aquest és el meu segon any impartint la metodologia Kids&Us. M'encanta treballar amb infants i tinc experiència treballant amb ells des de fa anys, tant a les aules com en activitats de lleure. Treballar a Kids&Us m' agrada molt perquè és una manera d' estar a l' aula aprenent d' una forma molt lúdica i divertida, fet que com a educador, em motiva molt. A part de l' ensenyament, també m' agrada molt la música i la muntanya i estar envoltat dels meus! See you in the classrooms!

 • Elsa A. -Professora Kids

  Elsa A. -Professora Kids

  Hola! Sóc l’Elsa i estic encantada de formar part de l’equip de Kids&Us. He tingut l’oportunitat de viatjar arreu del món i adonar-me de la grandesa que suposa conèixer una llengua. L’anglès t’obre les portes a diferents cultures i et permet connectar amb moltes persones. Els nens són el futur i, per tant, treballar com a professora em permet posar el meu granet de sorra per a millorar-lo. Estic molt il·lusionada amb aquest projecte perquè sé que, a més d’aprendre, ens ho passarem d’allò més bé. És un gran regal poder ajudar els nens durant la seva primera topada amb la llengua anglesa i hi donaré el millor de mi mateixa. No puc esperar per començar aquesta aventura!

 • Laia A. - Professora Tweens&Teens

  Laia A. - Professora Tweens&Teens

  Hola a tothom! Em dic Laia. Sóc estudiant d’estudis d’anglès especialitzada en lingüística i adquisició de segones llengües (anglès en aquest cas). Estic encantada de treballar un any mes a Kids&Us! Sempre he tingut moltes ganes d’ensenyar i aprendre idiomes nous des de petita. Puc parlar amb fluïdesa cinc idiomes i actualment n'estudio dos més: el suec i el rus, i vull transmetre la meva habilitat als meus alumnes. Vaig viure a Anglaterra i França durant un temps quan era adolescent i em va encantar aprendre el meu camí a través de noves formes de comunicar-me. Crec que la manera tradicional d’ensenyar els idiomes no és la més eficaç i per això m’encanta la filantropia Kids&Us; els idiomes són divertits i, com més se sap, a més comunitats es poden pertànyer. L’anglès és un idioma tan bonic i interessant, i estic molt feliç de compartir-ne el coneixement amb els vostres fills.

 • Sonia S. - Professora Tweens&Teens

  Sonia S. - Professora Tweens&Teens

  Hola, famílies! Sóc la Sonia Sadwhani i faig classes a Kids&Us Gràcia des del 2018. Sóc parlant nativa perquè és l’idioma que faig servir per comunicar-me amb la meva família, però també puc comunicar-me amb fluïdesa en francès. Per mi, aprendre nous idiomes, com l’anglès, és fonamental per a la vida dels nostres fills (jo també sóc mare, tinc 2 filles!). Tinc molta sort de poder treballar com a professora d’anglès perquè combina les meves dues passions: l’anglès i els nens. A més, m’agrada molt veure com aprenen l’anglès mentre ens divertim. Espero conèixer-vos aviat i poder gaudir junts de la màgica experiència de Kids&Us.

 • Clau P. - Professora Kids i Tweens&Teens

  Clau P. - Professora Kids i Tweens&Teens

  Hola! Em dic Claudia Perini, i des del 2017 sóc professora d’anglès de Kids&Us. M’agrada molt treballar a Kids&Us per molts motius. Un d’ells és la metodologia que fem servir per ensenyar la llengua als estudiants. Escoltar música, parlar i jugar són les eines més útils per entendre i començar a parlar un idioma nou, i amb aquesta metodologia està més que demostrat. A més, tant ensenyar com aprendre a les nostres classes sempre és divertit i motivador, això fa que sigui una experiència molt enriquidora per tothom a classe, tant per als alumnes com per a mi. Comprendre i parlar un idioma com l’anglès m’ha permès tenir moltíssimes oportunitats, des de treballar com a professora al meu país natal com viatjar pel món sense cap problema i conèixer gent de qualsevol lloc, així com donar-me diferents llocs de treball i oportunitats d’estudiants a diferents parts del món. Ens veiem pel Kids&Us Gràcia!

 • Zoe G. - Professora Kids

  Zoe G. - Professora Kids

  Hola!! Sóc la Zoe! Estic molt emocionada de formar part d’aquest projecte educatiu un any més. Aprendre anglès amb música, històries i tot tipus de jocs són les maneres més eficaces de millorar. M’encanta estar amb infants i poder ajudar-los a aprendre i divertir-se. He estudiat anglès tota la vida, però fa un parell d'anys vaig tenir l'oportunitat de viure a l'estranger un any en un país de parla anglesa. Aquesta experiència ha estat la més important de la meva vida perquè m’ha fet estar més segura de mi mateixa i, a més, m’ha fet ser tot el que vull. Estic molt il·lusionada amb aquest viatge i espero poder-vos conèixer a tots i totes!

 • Carmen R.- Professora Kids

  Carmen R.- Professora Kids

  Hola! Em dic Carmen i tinc moltes ganes de conèixer-vos a tots! Què us puc explicar sobre mi? M'encanta ensenyar, i aquesta és una de les principals raons per les quals vaig estudiar el Grau en Educació Primària i el Màster en Ensenyament de l'Espanyol com a Llengua Estrangera. També m'encanta aprendre sobre diferents cultures i, per això, vaig anar a viure durant un any a Polònia, on vaig tenir l'oportunitat d'aprendre una mica de polonès. La meva altra passió és la música, vaig tocar l'arpa durant 18 anys, i em va encantar! Crec que els estudiants tenen dues metes diàries, que són estudiar i divertir-se alhora! Us espero a classe!

 • Daniela R. - Professora de Babies

  Daniela R. - Professora de Babies

  Hola a tothom! Sóc la Daniela i estic encantada de formar part de l’equip Kids&Us Gràcia. Fa dos anys em vaig graduar a la Universitat de Barcelona com a mestra d’Educació Primària amb l’especialitat d’anglès. Em va agradar tant ensenyar anglès que l’any passat vaig decidir aventurar-me a estudiar el màster de Professorat de Secundària i vaig gaudir molt de l’experiència. A més, he tingut l’oportunitat de treballar amb infants més petits i m’agrada molt també, sobretot penso que amb la metodologia Kids&Us aprenen moltíssim i fa molta il·lusió quan comencen a parlar. A part d’ensenyar anglès, m’agrada molt viatjar i aprendre sobre noves cultures, també provar plats d’arreu del món. Que comenci amb força i ganes aquest nou curs!

Compartiu-ho >