Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Gràcia

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Judith

  Judith

  Estimades famílies, sóc la Judith, i des de ben petita he crescut amb contacte amb diferents idiomes. L’anglès ha format part del meu dia a dia ja que vaig estudiar en una escola bilingüe, i a part, he viscut al Regne Unit. Sempre he pensat que els idiomes fan possible la comunicació entre diferents cultures. És per això que, des que treballo amb infants i adolescents, he descobert que l’aprenentatge és recíproc. La manera en què els alumnes veuen el món és totalment diferent de la nostra i és això el què els fa tan especials. Tinc moltes ganes d’ensenyar-los anglès i compartir amb ells la meva passió per aquesta llengua!

 • Juliana

  Juliana

  Estimades famílies! Em dic Juliana. És tot un plaer poder formar de Kids&Us juntament amb els vostres fills i les vostres filles. He crescut entre Suïssa i el Regne Unit, parlant castellà, anglès i alemany a casa. Suposo que és aquesta la raó per la qual sempre m’ha interessat descobrir noves cultures i llengües. Especialment aquest interès pels idiomes m’ha impulsat a estudiar la carrera de Traducció i Interpretació, on l’anglès és de gran importància. A banda d’això, sempre m’ha apassionat el món dels infants i adolescents, i durant els darrers 5 anys he estat treballant en l’àmbit de l’ensenyament. És realment inspirador i tant els alumnes com nosaltres aprenem contínuament. Serà un gran plaer conèixer-vos i continuar aquesta experiència tan enriquidora!

 • Georgia

  Georgia

  Mi nombre es Georgia Kollias, y vengo de Canadá. He crecido hablando tres lenguas en casa: inglés, polaco y griego. El hecho de estar tan involucrada con lenguas variadas, ha provocado que siempre quiera aprender más sobre ellas. Ya como adulta, he viajado mucho sola, lo que a su vez me ha ayudado a tomar la decisión de enseñar inglés, y me encanta! Es emocionante poder conocer gente nueva de diferentes países y poder ayudarlos a mejorar su inglés de una forma natural! Tengo muchas ganas de empezar este nuevo curso con todos vosotros!

 • Ari

  Ari

  Estimats pares, sóc l’Ari. Vaig créixer amb una familia anglesa i des que era una nena petita, la llengua anglesa i la seva cultura han format una part molt important de la meva vida. La música, la literatura i el cinema en anglès han donat forma a la persona que sóc i s’han transformat en la meva passió. Una altra de les meves passions és la docència. He treballat amb nens des dels 16 anys, i d’ençà que no he frenat l’experiència! Amb Kids&Us he trobat la manera perfecta de combinar dos dels meus grans interessos. Tinc moltes ganes d’encetar aquest nou curs i conèixer a tots els meus alumnes!

 • Ivana

  Ivana

  Hola a totes les famílies de Kids&Us! Em dic Ivana i si hi ha alguna cosa que vull compartir en primer lloc és el meu interès i passió per l'ensenyament i l'aprenentatge de llengües. Sóc bilingüe en anglès i francès i tinc un nivell bàsic d'alemany i àrab, també parlo català perquè vaig estudiar a Barcelona. Al llarg dels anys he anat compartint les meves eines d'aprenentatge de llengües amb els meus alumnes i m'encanta poder transmetre'ls la passió i interès per l'anglès. Segur que ho seguim aconseguint junts! Des de petita he estat en contacte permanent amb l'anglès, i he viatjat a l'estranger per realitzar intercanvis lingüístics periòdicament, principalment a Canadà. Tinc una sòlida experiència ensenyant anglès i he viscut a Dubai durant dos anys, estic acostumada a treballar amb nens i nenes de diferents països i cultures, aprenent i enriquint els meus coneixements i capacitats educatives, i explotant al màxim el potencial dels més petits. Encantada de conèixer-vos a tots i totes! Let's keep learning!

 • Chara

  Chara

  Benvolgudes famílies, sóc la Chara, vinc de l’illa de Xipre i sóc una apassionada de l'ensenyament i la música! Des que vaig néixer, l'anglès ha estat la meva segona llengua ja que Xipre va ser una colònia britànica. Aquestes passions em van portar a estudiar Música i Magisteri a Regne Unit i a Holanda. L'anglès ha estat una eina molt útil que m'ha permès viatjar, estudiar i conèixer persones de diferents cultures a tot el món. Al llarg d'aquests últims cinc anys m'he dedicat a l'ensenyament d'anglès amb nens i nenes, adolescents i adults i resideixo a Barcelona des de fa uns anys per seguir exercint la meva professió. És un privilegi poder pertànyer a l'enriquidora comunitat Kids&Us. Un plaer conèixer-vos a tots i totes!

 • Clàudia

  Clàudia

  Sóc la Claudia i sóc bilingüe en anglès, ja que vaig començar a fer servir aquesta llengua per comunicar-me des de ben petita i he viscut la major part de la meva vida al Regne Unit. Sempre m’ha encantat viatjar i conèixer altres cultures perquè les històries que m’explicaven em fascinaven tant que em van empènyer a marxar a estudiar i treballar a l’estranger. He passat la major part de la meva vida adulta en països de parla anglesa i ja no em puc imaginar la meva vida sense parlar en aquest idioma cada dia! Ara que he tornat a Barcelona, m’encantaria ajudar una nova generació a obrir la porta a les infinites possibilitats que l’anglès ofereix. Kids&Us ensenya l’anglès de manera divertida i natural i, personalment, ho trobo inspirador. Estic desitjant conèixer els meus alumnes i transmetre’ls el meu amor per l’anglès!

 • Carla Defrancq

  Carla Defrancq

  Hola! Sóc la Carla. Vaig néixer a Bèlgica i sóc bilingüe en anglès i francès, i també parlo alemany i holandès. He treballat com a professora d’anglès durant molts anys i parlar diferents idiomes m’ha permès viure grans experiències i poder treballar a llocs com Belice, Nova York, Irlanda i ara a Barcelona. Penso que saber anglès és molt important i m’encanta poder ensenyar-lo a nens i treballar amb ells. Poder combinar la meva experiència amb la metodologia Kids&Us serà de gran valor pels seus fills i filles. Tinc moltes ganes de veure’ls a tots a la meva aula!

 • Alex

  Alex

  Em dic Alex i sóc del Regne Unit. Vaig néixer a Londres però vaig passar una època de la meva adolescència als Estats Units. M’agrada viatjar i aprendre de les diferents cultures, sobretot en l’àmbit del ball i del teatre. He après molt i m’ho he passat molt bé treballant durant gairebé 5 anys a Anglaterra en un centre amb nens que tenien necessitats especials. M’agraden molt els nens i poder aprendre d’ells! Obtinc una gran satisfacció poder ensenyar la meva llengua nativa i fer que l’anglès sigui una bona experiència per tots els meus estudiants! Tinc moltes ganes de començar aquesta aventura amb ells!

 • Agata

  Agata

  Estimats pares, Aquest és el meu tercer any a Kids&Us Gràcia i el meu segon any com a coordinadora perdagògica. He estat en contacte amb la llengua anglesa des que vaig néixer. Després d’acabar la carrera, vaig anar a viure a Dublín per continuar estudiant. Vaig escollir Traducció de l’anglès al castellà, dos llengües que m’apassionen. Allà, vaig decidir estudiar algunes assignatures de didàctica i metodologia. Després d’això, vaig decidir començar a dedicar-me a l’ensenyament, perquè volia posar en pràctica tot el coneixement que havia adquirit en l’àmbit de l’Educació. Ara ja tinc uns anys d’experiència treballant tant a escoles com a acadèmies i crec que treballar amb nens és molt inspirador i alhora gratificant. Tinc moltes ganes de conèixer-vos a tots!

 • Fanni

  Fanni

  Estimats pares, Em dic Fanni i aquest és el meu tercer any com a professora a Kids&Us Gràcia. Vinc de Budapest, Hongria. Vaig estudiar en una escola internacional i sóc bilingüe en anglès i hongarès. Quan tenia 16 anys vaig tenir la sort de poder fer un intercanvi durant un any a Rio de Janeiro, Brasil, i més endavant vaig anar a la universitat de Dinamarca on vaig estudiar Màrqueting en anglès durant els darrers 3 anys. M’encanta treballar amb nens, veure’ls evolucionar, créixer i aprendre. Crec que amb la metodologia de Kids&Us els nens poden aprendre l’anglès d’una manera fàcil mentre juguen de manera molt efectiva. Tinc moltes ganes de conèixer-vos a tots vosaltres i els vostres fills/es! Ens veiem aviat!

 • Olga

  Olga

  Em dic Olga i aquest és el meu tercer any com a professora al Kids&Us. He estudiat anglès desde que tinc ús de raó. Originàriament sòc de Veneçuela, tot i que vaig ser criada en escoles americanes bilingües durant tota la meva vida, fins que finalment la meva familia i jo vem marxar a viure a Estats Units, especificament a Nova Orleans, una ciutat increíble, amb una escena musical i una cultura molt rica i particular. Desprès vaig tornar a Caracas per un temps, y posteriorment vaig venir a Barcelona per seguir amb els meus estudis. Quan vaig acabar la carrera em vaig donar compte de que dues de les meves veritables passions són la música i donar classes, així que he dedicat el meu temps a això. Serà un plaer ajudar als vostres fills i filles a millorar, crèixer i evolucionar mentres es diverteixen.

Compartiu-ho >