Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Gràcia

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Ivana N.

  Ivana N.

  Hola a totes les famílies de Kids&Us! Em dic Ivana i si hi ha alguna cosa que vull compartir en primer lloc és el meu interès i passió per l'ensenyament i l'aprenentatge de llengües. Sóc bilingüe en anglès i francès i tinc un nivell bàsic d'alemany i àrab, també parlo català perquè vaig estudiar a Barcelona. Al llarg dels anys he anat compartint les meves eines d'aprenentatge de llengües amb els meus alumnes i m'encanta poder transmetre'ls la passió i interès per l'anglès. Segur que ho seguim aconseguint junts! Des de petita he estat en contacte permanent amb l'anglès, i he viatjat a l'estranger per realitzar intercanvis lingüístics periòdicament, principalment a Canadà. Tinc una sòlida experiència ensenyant anglès i he viscut a Dubai durant dos anys, estic acostumada a treballar amb nens i nenes de diferents països i cultures, aprenent i enriquint els meus coneixements i capacitats educatives, i explotant al màxim el potencial dels més petits. Encantada de conèixer-vos a tots i totes! Let's keep learning!

 • Sarah E.

  Sarah E.

  Hola! Em dic Sara i soc membre del Kids&Us Gràcia. Visc a Catalunya des que tinc vuit mesos i aquest és el primer any que m’incorporo a l’escola del Kids&Us. Des que soc petita m’agrada l’anglès perquè crec que és una llengua molt bonica, la qual et permet comunicar-te amb moltes altres persones del món i entendre la seva cultura. Actualment, estudio el grau de Llengües i Literatures Modernes en les modalitats d’anglès i català. M’agrada veure que estic aprenent moltes coses de l’equip de Kids&Us i, sobretot, dels meus alumnes amb els que gaudeixo molt cada classe. És per això que espero poder ensenyar-los tant com jo n’estic aprenent amb ells.

 • Gara A.

  Gara A.

  Hola! Em Dic Gara! Vaig començar a ensenyar anglès als casals d’estiu del Kids&Us, cosa que em va fer adonar-me’n de com m’agradava aquesta feina. M’agrada molt treballar amb nens i soc molt feliç quan els hi estic ensenyant o jugant amb ells. Mentre estudiava vaig tenir l'oportunitat de viure a Irlanda, cosa que em va ajudar a connectar encara més amb la llengua anglesa. M’agrada molt l’anglès i ensenyar-lo és una experiència molt gratificant!

 • Ari A.

  Ari A.

  Estimats pares, sóc l’Ari. Vaig créixer amb una familia anglesa i des que era una nena petita, la llengua anglesa i la seva cultura han format una part molt important de la meva vida. La música, la literatura i el cinema en anglès han donat forma a la persona que sóc i s’han transformat en la meva passió. Una altra de les meves passions és la docència. He treballat amb nens des dels 16 anys, i d’ençà que no he frenat l’experiència! Amb Kids&Us he trobat la manera perfecta de combinar dos dels meus grans interessos. Tinc moltes ganes d’encetar aquest nou curs i conèixer a tots els meus alumnes!

 • Judit C.

  Judit C.

  Hola a tothom! Em dic Judit i soc coordinadora pedagògica al centre. Vaig estudiar Traducció i Interpretació i, després de fer de teacher de Kids&Us durant dos anys, em vaig sentir captivada per tot aquest univers i he decidit emprendre aquesta nova aventura. Des de ben petita vaig tenir la sort de poder anar a classes d'anglès, i per això sempre he estat molt conscient de la importància de l'aprenentatge de llengües des d'una edat primerenca. I en les meves estades fora (Itàlia, Anglaterra i els Estats Units) m'he adonat del privilegi que suposa! És per això que em sento molt afortunada de poder transmetre tot això als nostres alumnes i, com a coordinadora, a l'equip de teachers. Espero anar-vos coneixent millor ben aviat pel món Kids&Us!

 • Judit L.

  Judit L.

  Estimades famílies, soc la Judit, i des de ben petita he crescut amb contacte amb diferents idiomes. L’anglès ha format part del meu dia a dia ja que vaig estudiar en una escola bilingüe, i a part, he viscut al Regne Unit. Sempre he pensat que els idiomes fan possible la comunicació entre diferents cultures. És per això que, des que treballo amb infants i adolescents, he descobert que l’aprenentatge és recíproc. La manera en què els alumnes veuen el món és totalment diferent de la nostra i és això el què els fa tan especials. Tinc moltes ganes d’ensenyar-los anglès i compartir amb ells la meva passió per aquesta llengua!

 • Sara M.

  Sara M.

  Hola! Soc la Sara. M’acabo de mudar a Barcelona i estic encantada de treballar a Kids&Us. He estudiat Dret en anglès i ara he começat a estudiar Història de l’Art. Soc una persona molt curiosa i molt activa, a més a més, treballar amb nens i nenes és una de les meves passions, ja que m’encanta la vitalitat i energia que tenen. Soc una persona molt empàtica i oberta, és per això que trobo molt gratificant entendre els meus alumnes i compartir amb ells els meus coneixements. Sempre m’ha fascinat l’anglès, ja que és una llengua que permet arribar a moltes persones. Espero amb moltes ganes conèixer a tots els meus alumnes i a les seves famílies!

 • Helen L.

  Helen L.

  Hola a tothom! Soc la Helen, sempre m’han encantat les diferents llengües I cultures i és per això que fa uns quants anys vaig començar a ser profesora d’anglès. Vaig estudiar Anglès i Literatura a la Universistat de Barcelona. M’agrada molt la meva feina, ja que des que vaig començar he tingut l’oportunitat de fer classes tant a nens com a adults. També m’agrada molt viatjar i cada cop que tinc la oportunitat m’en vaig a visitor món. També estic enamorada de l’art, la poesia, la literatura I el teatre. Per tant, quan tinc una mica de temps lliure hi dedico temps. Espero amb moltes ganes conèixer els meus alumnes i poder compartir molts bon moments amb ells!

 • Bertha G.

  Bertha G.

  Hello famílies! Soc la Berta, una apassionada de l’anglès i els infants. Des que tenia 3 anys vaig tenir la sort d’anar a una escola anglesa on tots els professors eren nadius. L'escola m'ha fet estimar tant la llengua com la cultura anglesa i aquesta estima combinada amb la meva passió pels infants, m’ha portat a ensenyar allò que tant m'agrada amb aquells amb qui m'ho passo tant bé, i sobretot, de la millor manera que pot haver-hi: mitjançant un aprenentatge natural i un mètode únic com el de Kids&Us. La metodologia emprada i l’ambient tant agradable i familiar que es respira al centre em van atrapar i captivar des del primer moment. Estic segura que serà un molt bon curs i que ens ho passarem d'allò més bé tots plegats mentre aprenem.

 • Harumi M.

  Harumi M.

  Hola a tots i totes! Soc la Harumi (tot i que podeu dir-me Haru). Soc nascuda a Brasil i els meus ancestres paterns eren japonesos. És per aquest motiu que sempre m’he sentit atreta per cultures i idiomes diferents i no vaig trigar en deixar el meu pais natal i aventurar-me a conèixer món. Vaig viure set anys a Londres, on em vaig enamorar de la seva llengua, la qual he estat ensenyant des de fa anys. Fa ja dos anys que ensenyo a Kids&Us, on em sento molt a gust treballant amb la metodologia i comprovant que no hi ha millor manera d’aprendre un idioma que gaudint mentre ho fas; i que la millor edat per fer-ho és sempre quan abans millor! Us espero amb moltes ganes de conèixer-vos i gaudir tots junt d’un any fantàstic, aprenent i divertint-nos molt.

 • Mery S.

  Mery S.

  Hola a tothom! Em dic Mery i soc estudiant d’Art dramàtic i professora de llengua anglesa. Porto una llarga trajectòria professional com a professora d’art i lleure, tant a infants com a adults. La meva passió per l’ensenyament va néixer després d’estar estudiant 4 anys a Chicago (EUA), on vaig descobrir el món de l’ensenyament i la docència. A partir d’aquest moment, es va convertir en una part fonamental de la meva vida. M’apassiona poder ensenyar i veure com cada dia els meus alumnes creixen i aprenen de forma divertida i didàctica i, sens dubte, a Kids&Us això està assegurat! Us espero amb moltes ganes de conèixer-vos i gaudir junts d’un curs increïble.

 • Patryk B.

  Patryk B.

  Em dic Patryk i des que era petit m’ha encantat aprendre idiomes i conèixer noves cultures. Per això, vaig decidir estudiar filologia anglesa i espanyola i passar el meu temps lliure viatjant arreu del món. Des que vaig arribar a Barcelona, ara fa 7 anys, he estat treballant com a traductor i també com a professor d’anglès en diferents escoles. Ambdues professions han esdevingut la meva passió. M’encanta ser professor a Kids&Us, ja que l’anglès s’ensenya de manera natural! Tinc moltes ganes de començar a conèixer tots els meus estudiants i aprofitar al màxim cada classe!

 • Anna C.

  Anna C.

  Soc l’Anna, tinc 21 anys i treballo al Kids&Us Gràcia. Vaig néixer a Massachusetts, en un poble molt petit, on també va néixer la meva mare. Soc una persona molt activa i dedico el temps lliure que tinc a quedar amb els meus amics, llegir, veure la televisió, fer snowboard i a aprendre tot el que puc. La meva gran passió és ensenyar tot el que vaig aprenent i d’entre aquestes coses, es troba l’anglès. És per aquest motiu que vaig començar a treballar com a professora d’anglès. Us espero amb moltes ganes, ja que estic segura que ho passarem genial tots junts mentre aprenem anglès!

 • Mary F.

  Mary F.

  Hello! El meu nom és Maria Fortuny. Soc menorquina i filòloga anglesa. Des de petita em vaig interessar per la llengua anglesa gràcies al món de la música i el cinema. Recordo buscar les lletres de les cançons en anglès per poder cantar-les bé i després intentar traduir-les per saber què deien. També recordo passar-me nits dormint poquíssim per veure en directe els Oscar awards i intentar entendre què deien. Així que vaig decidir estudiar l'anglès fins arribar a veure totes les pel·lícules i sitcoms en anglès i entendre les cançons sense haver de traduir-les. Em va encantar aprendre la llengua d'aquesta manera fins al punt que em vaig apassionar per l'anglès. És per això que vaig decidir estudiar Filologia Anglesa, per poder dedicar-me a ser professora i ensenyar la llengua d'una manera divertida. A més, sempre m'han encantat els nens, així que no podria estar més agraïda de seguir aquesta etapa com a professora a Kids&Us. ¿Ready to have fun in English?

 • Sonia J.

  Sonia J.

  Hola! Soc la Sonia i des de molt petita vaig començar a estudiar anglès. Després de finalitzar la universitat vaig tenir l’oportunitat de treballar durant diversos anys com a professora d’anglès en escoles britàniques i acadèmies, amb infants de diferents països i cultures. La meva trajectòria professional m’ha permès veure que la millor manera d’aprendre un idioma és de forma natural, tal i com s’aprèn la llengua materna; justament el que planteja el mètode de Kids&Us. Quan vaig començar fa 2 anys a Kids&Us vaig descobrir un mètode creatiu, divertit, eficaç i innovador per ensenyar anglès als infants. Espero conèixer-vos aviat i gaudir junts d’un curs que de ben segur serà molt enriquidor.

 • Charlie P.

  Charlie P.

  Hola a tothom! Soc el Charlie i soc de tot arreu i d’enlloc. He viscut a 6 països diferents: Anglaterra, Canadà i als Emirats Àrabs Units, entre d’altres. Sempre m’ha agradat molt ser professor i ensenyar tant a nens com a adolescents i adults. És per això que ho porto fent des de fa 6 anys. De fet, només hi ha una cosa que em preocupa quan estic a la classe i és que els meus alumnes s’ho passin bé i que sempre surtin havent après coses noves. Benvinguts a la meva classe, us espero amb moltes ganes!

 • Alan B.

  Alan B.

  Benvolgudes famílies, Soc l’Alan i per a mi, l’aprenentatge i la creativitat sempre han estat dos aspectes clau de la meva vida. Vaig créixer a Escòcia i sempre he estat interessat per les arts i les llengües, és per això que vaig estudiar fotografia i art a la Universitat d’Aberdeen. Tal i com he esmentat, l’aprenentatge és una habilitat que aprenem conforme ens fem grans i espero poder contribuir a l’aprenentatge de tots els meus alumnes. Per aquest motiu, vaig començar a treballar a Kids&Us i així poder compartir amb els nens la meva passió per l’anglès. Espero conèixer aviat els meus alumnes i les seves famílies!

 • Sonia S.

  Sonia S.

  Hola, famílies! Em dic Sonia Sadhwani. Tinc un nivell natiu d'anglès, ja que és la llengua amb què em comunico amb la meva família, tot i que també puc comunicar-me en francès. Per a mi, aprendre nous idiomes, com l'anglès, és una cosa fonamental per a la vida dels nostres fills (jo també soc mare de dues nenes!). Em sento molt afortunada de poder dedicar-me professionalment a ser professora d'idiomes, ja que dues de les meves grans passions són l'anglès i els infants. M'encanta i em motiva veure com aprenen cada dia i m'apassiona encara més comprovar que gaudeixen mentre ho fan, i també divertir-me amb ells, és clar! Espero conèixer-vos aviat i poder gaudir junts de la màgica experiència de Kids&Us.

 • Marta F.

  Marta F.

  Benvolgudes famílies, Em dic Marta Fontana McNally i, com podeu veure pels meus cognoms, el meu pare és català i la meva mare és dels Estats Units. Tot i que vaig néixer a Barcelona, l’anglès és la meva llengua materna i vaig aprendre’l des de ben petita. Actualment, combino el meu segon any com a professora a Kids&Us amb el meu segon any del grau de Psicologia a la universitat. També tinc experiència com a professora de música infantil,a ja que la música és una altra de les meves grans passions. Estic molt contenta de començar el nou curs i conèixer a tots els meus alumnes!

 • Andrea C.

  Andrea C.

  Hola a tothom, soc l’Andrea, professora de Kids&Us Gràcia i Lesseps. La meva professió i vocació com a professora d’idiomes m’ha permès viure en diversos països del món, primer als EUA i després 10 anys a Anglaterra, on va néixer la meva filla i va créixer durant els primers anys de la seva vida. L’entusiasme, la motivació, l’energia i l’alegria són pilars fonamentals en aquest gran projecte de Kids&Us i també ho són a les meves classes. Per mi, gaudir, transmetre, aprendre i compartir és el més gratificant de la meva professió i espero que tots els meus alumnes i famílies puguin fer-ho tant com ho faré jo en aquest projecte. Espero conèixer-vos aviat i gaudir conjuntament d’un any ple d’aventures dins l’univers Kids&Us!

 • Claudia D.

  Claudia D.

  Benvolguts pares, Em dic Claudia i vaig viure a Londres durant uns anys. M'encanta viatjar pel món, de fet, va ser en un dels meus viatges on vaig decidir començar a treballar com a professora d´anglès, ja que tenia un gran interès per aquesta llengua i el seu aprenentatge. Treballar per Kids&Us està sent una experiència increïble i crec amb convicció en l’aprenentatge de qualsevol llengua des que els nens són ben petits. A més a més, una de les meves passions és treballar amb nens i veure'ls créixer, gaudir i aprendre anglès.

Compartiu-ho >