Kids&Us Gràcia

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Àngela P. - Directora

  Àngela P. - Directora

  Hola a tothom! Sóc l'Àngela, tot i que em podeu dir Angie. Des de petita m’encantava aprendre nous idiomes, per tant, vaig decidir estudiar Traducció i Interpretació en anglès i alemany, i vaig anar a Colònia per millorar les meves habilitats lingüístiques. Mentre estudiava vaig tenir l'oportunitat d'ensenyar anglès a nens i nenes de 3 a 7 anys, on vaig descobrir la meva passió per l'ensenyament d'idiomes als nens. Des d’aleshores, he ampliat la meva experiència fent el màster en FPESO, treballant a diferents col·legis i participant com a monitora a les FunWeeks de Kids&Us. Va ser a partir de llavors que em vaig endinsar dins l'univers Kids&Us i la seva metodologia. Estic molt il·lusionada amb aquest projecte i espero poder ajudar-vos en tot moment i, sobretot, aprendre de i amb vosaltres. Ens veiem!

 • Andrea O. - Coordinadora del Tweens&Teens

  Andrea O. - Coordinadora del Tweens&Teens

  Hola a tothom! Em dic Andrea i estic encantada de formar part de l'equip com a coordinadora. Des de petita destacava amb els idiomes. L’anglès sempre m’ha sorprès des que vaig començar a aprendre’l als 7 anys. Des del meu punt de vista, aprendre nous idiomes i la seva cultura obre portes a nous horitzons. Així doncs, això és el que desperta l’anglès: passió per descobrir el món i tenir nous reptes personals. Des que vaig començar a estudiar Estudis Anglesos, em vaig adonar que l’anglès és molt més que una simple assignatura obligatòria de l’escola. Aquesta nova metodologia més fresca que ofereix Kids&Us és el que més m'agrada. A més, sempre he pensat que l'ensenyament és bidireccional, ja que mentre estic ensenyant també estic aprenent, i això és enriquidor. També sóc directora d'un grup d’escoltes i, per tant, sóc una persona dinàmica, activa i propera als nens. La combinació de la metodologia Kids&Us i el meu entusiasme per a la llengua anglesa fa que estigui molt motivada per emprendre aquest nou repte!

 • Mary S. - Coordinadora Kids

  Mary S. - Coordinadora Kids

  Hola a tothom! Sóc la Mary, i aquest és el meu tercer any a Kids&Us. Fa dos anys vaig treballar com a professora i ara estic descobrint l’univers de la coordinació. Tinc una llarga carrera en l’ensenyament d’arts i idiomes, dues de les meves passions que més m’agrada compartir. La meva fascinació per a l’ensenyament va començar quan estudiava a Chicago (EUA), on vaig poder treballar a diferents escoles de la ciutat. Des de llavors, l’ensenyament s’ha convertit en una part fonamental de la meva vida. A més, m’encanta animar els nens a créixer i aprendre d’una manera divertida i didàctica, i a Kids&Us això està garantit! Espero conèixer-vos i gaudir junts d’aquest increïble curs.

 • Hels S. - Coordinadora d'Extrascolars

  Hels S. - Coordinadora d'Extrascolars

  Hola! Sóc la Hels. Sóc la nova coordinadora d'extraescolars a Pia Balmes i Lurdes, i estic molt contenta de ser aquí. Quan tenia 16 anys vaig passar un any a Londres. L’any passat vaig començar a treballar com a professora a Kids&Us Gràcia i em va encantar l'experiència d'ensenyar anglès als infants. Una anècdota que voldria destacar és que de petita anava a Kids&Us i m’agradava molt. Estic molt contenta de formar part d’aquest projecte i intentaré transmetre tota l’energia que em van transmetre.

 • Victoria A. - Professora Babies&Kids

  Victoria A. - Professora Babies&Kids

  Hola! Sóc la Victoria, tot i que m’agrada més que em diguin Vic. Sóc originalment d’Argentina, però tota la meva família s’ha escampat pel món, i és en part per això pel que m’agraden tant les cultures i els diferents idiomes. Fa un parell d’anys vaig tenir l’oportunitat d’anar a viure a Noruega, on vaig poder perfeccionar l’anglès i aprendre el noruec per poder comunicar-me millor. M’agrada molt la comunicació perquè m’agraden molt les persones, cada una és un món. Ensenyar llengües per mi és donar-li eines a algú per descobrir un altre món! Estic molt contenta de començar aquesta aventura a Kids&Us! See you soon!

 • Helen L. - Professora de Babies&Kids

  Helen L. - Professora de Babies&Kids

  Hola! Em dic Helen. Sempre m’han encantat els idiomes i les diferents cultures, per això vaig decidir ser professora d’anglès fa uns anys. Vaig estudiar Anglès i Literatura a la Universitat de Barcelona. M'agrada molt la meva feina. He tingut l’oportunitat d’ensenyar a nens de totes les edats i també a adults. M’encanta viatjar, cada cop que puc, busco llocs nous per visitar. M’apassiona l’art, la poesia, la literatura i el teatre, i m’agrada gaudir d’aquestes coses durant el meu temps lliure! Serà un plaer ensenyar i passar el meu temps amb els nens!

 • Lory M. - Professora de Kids

  Lory M. - Professora de Kids

  Hola! Em dic Lorena i aquest any formo part de l’equip Kids&Us de Gràcia. Sóc llicenciada en Traducció i Interpretació en Anglès a la Universitat, i des de petita sempre m’ha motivat aprendre aquest idioma i la seva cultura. He tingut l’oportunitat d’estudiar a Anglaterra durant uns mesos, i anys després vaig anar als Estats Units i al Canadà com a voluntària participant en diferents projectes. Actualment estic estudiant el màster en Gestió del Patrimoni Cultural i Museologia, la meva gran passió. Aquesta serà la meva primera experiència com a professora d’anglès i espero aprendre molt dels estudiants, que segur que m’ensenyaran, així com jo els ensenyo a ells. Espero que tant nosaltres, els professors, com els alumnes aprenguin molt i es diverteixin a classe, ja que això és una gran experiència. Fins aviat!

 • Clau P. - Professora Kids i Young Learners

  Clau P. - Professora Kids i Young Learners

  Hola! Em dic Claudia Perini, i des del 2017 sóc professora d’anglès de Kids&Us. M’agrada molt treballar a Kids&Us per molts motius. Un d’ells és la metodologia que fem servir per ensenyar la llengua als estudiants. Escoltar música, parlar i jugar són les eines més útils per entendre i començar a parlar un idioma nou, i amb aquesta metodologia està més que demostrat. A més, tant ensenyar com aprendre a les nostres classes sempre és divertit i motivador, això fa que sigui una experiència molt enriquidora per tothom a classe, tant per als alumnes com per a mi. Comprendre i parlar un idioma com l’anglès m’ha permès tenir moltíssimes oportunitats, des de treballar com a professora al meu país natal com viatjar pel món sense cap problema i conèixer gent de qualsevol lloc, així com donar-me diferents llocs de treball i oportunitats d’estudiants a diferents parts del món. Ens veiem pel Kids&Us Gràcia!

 • Harumi M. - Professora de Kids

  Harumi M. - Professora de Kids

  Hola a tothom! Em dic Harumi, però em podeu dir Haru. Vaig néixer al Brasil, però els meus avantpassats eren japonesos. Per això sempre m’he interessat per les diferents cultures i els idiomes, i he viatjat arreu del món. Vaig viure 7 anys a Londres on em vaig enamorar de la llengua anglesa, i aquest és el principal motiu pel qual vaig començar a ensenyar-lo. Han passat 3 anys des que vaig començar a ensenyar a Kids&Us, i em sento molt a gust amb la metodologia. A Kids&Us he après que la millor manera d’aprendre un idioma és gaudir-lo! Tinc ganes de conèixer-vos i gaudir tots junts de les classes!

 • Zoe G. - Professora Kids

  Zoe G. - Professora Kids

  Hola!! Em dic Zoe i tinc 19 anys! Estic molt emocionada de formar part d’aquest projecte educatiu. Aprendre anglès amb música, històries i tot tipus de jocs són les maneres més eficaces de millorar. M’encanta estar amb infants i poder ajudar-los a aprendre i divertir-se. He estudiat anglès tota la vida, però fa un parell d'anys vaig tenir l'oportunitat de viure a l'estranger un any en un país de parla anglesa. Aquesta experiència ha estat la més important de la meva vida perquè m’ha fet estar més segura de mi mateixa i, a més, m’ha fet ser tot el que vull. Estic molt il·lusionada amb aquest viatge i espero poder-vos conèixer a tots i totes!

 • Maguie R- Professora Kids

  Maguie R- Professora Kids

  Hola a tots! Sóc la Maguie i estic molt contenta de formar part de l'equip de Kids&Us Gràcia. Des de molt petita m'ha interessat l'ensenyament. I, des de fa 9 anys, he tingut la sort de treballar en escoles i instituts ensenyant l'idioma anglès utilitzant diferents mètodes creatius com l'art, la música i els jocs. Sóc molt feliç de poder transmetre la meva passió per a l'ensenyament d'idiomes, ja que estic segura que obre portes a tot arreu del món. A més, a través del mètode de Kids&Us, aprendre sempre és una experiència divertida i enriquidora. Tinc moltíssimes ganes de poder conèixer-vos a cada un de vosaltres i passar el temps aprenent, jugant i parlant en anglès!

 • Mary F.- Professora Kids

  Mary F.- Professora Kids

  Hola a tothom! Em dic Mary i aquest és el meu primer any com a professora de Kids&Us. Sóc estudiant d’Estudis Anglesos a la Universitat de Barcelona. Vaig aprendre anglés motivada per la música i per les ganes que tenia d’entendre el que em deia. Vaig començar la carrera moguda per la literatura i, un cop dins, vaig descobrir que també em cridava l’ensenyament. Durant el curs passat ja vaig tenir la meva primera experiència com a professora. Va ser realment enriquidora i vaig confirmar que volia continuar treballant amb infants, així que espero poder transmetre el mateix que vaig sentir jo quan vaig començar a estudiar l’idioma: aprenent també pots gaudir! Tinc moltes ganes d’ensenyar i, sobretot, de continuar aprenent!

 • Sara A. - Professora Kids i T&T

  Sara A. - Professora Kids i T&T

  Hola! Em dic Sara i seré la nova professora al Kids&Us Gràcia a l'escola Lurdes. Fa molts anys que treballo amb nens fent de cangur i també he estat donant classes particulars d'anglès. Des de ben petita he sentit molta curiositat per la llengua anglesa, de fet, era la meva assignatura preferida. Considero que és molt important tenir contacte amb ella des de ben petit. Saber anglès ens dóna llibertat, ens permet viatjar amb molta més seguretat i conèixer gent d'arreu del món. Acompanyar als nens en el seu primer contacte amb l'anglès serà tot un plaer per mi i veure com van aprenent i millorant cada dia em transmetrà moltíssima felicitat, la mateixa que estic segura que ells rebran durant les classes. Tinc moltes ganes de començar aquesta aventura, de conèixer als petits i d'ajudar-los tot el possible en el seu aprenentatge. Ens veiem aviat!

 • Sonia S. - Professora de Tweens&Teens

  Sonia S. - Professora de Tweens&Teens

  Hola, famílies! Sóc la Sonia Sadwhani i faig classes a Kids&Us Gràcia. Sóc parlant nativa perquè és l’idioma que faig servir per comunicar-me amb la meva família, però també puc comunicar-me amb fluïdesa en francès. Per mi, aprendre nous idiomes, com l’anglès, és fonamental per a la vida dels nostres fills (jo també sóc mare, tinc 2 filles!). Tinc molta sort de poder treballar com a professora d’anglès perquè combina les meves dues passions: l’anglès i els nens. A més, m’agrada molt veure com aprenen l’anglès mentre ens divertim. Espero conèixer-vos aviat i poder gaudir junts de la màgica experiència de Kids&Us.

 • Isa R. - Professora Tweens&Teens

  Isa R. - Professora Tweens&Teens

  Hola!! Em dic Isa, i sóc profe del centre de T&T. Sóc de Barcelona, però parlo anglès des de molt petita. Al llarg de la meva vida he viscut a USA, Sud-Àfrica i Londres, el que m'ha permès adquirir una fluïdesa gairebé nativa amb l'anglès. Als 16 vaig començar a fer classes particulars d'anglès i des de llavors ha estat una cosa que sempre he gaudit molt fent. A Londres em vaig graduar en Producció de Cinema, però ho compaginava amb la feina, que entre altres, era fer classes d'espanyol a nens nadius d'allà. Ensenyar per a mi sempre m'ha resultat molt interessant, ja que intento donar-li la volta al concepte tradicional d'"aprendre = avorrit". Per això m'agrada ensenyar a Kids&Us perquè he trobat que comparteixen la mateixa filosofia de fer de l'aprenentatge una cosa dinàmica i divertida.

 • Lia L. - Professora de Tweens&Teens

  Lia L. - Professora de Tweens&Teens

  Hola a tothom! Em dic Lia i sóc professora de Tweens&Teens! He estudiat Filologia Anglesa i la vaig triar perquè m’encanta la literatura anglesa. Mentre estudiava, però, vaig començar a ensenyar anglès i vaig descobrir la meva vocació: l'ensenyament. Durant el grau vaig tenir l’oportunitat de viure a Anglaterra, cosa que em va fer sentir una connexió encara més forta amb l’anglès. M’agrada ensenyar anglès perquè és una manera de proporcionar les eines necessàries per viatjar pel món i conèixer i comunicar-me amb persones de diferents cultures. Aquest és el meu segon curs a Kids&Us, on vull poder seguir aprenent i millorant com a professora. Espero que aprenguem molt tots junts!

 • Laia A. - Professora Tweens&Teens

  Laia A. - Professora Tweens&Teens

  Hola a tothom! Em dic Laia. Sóc estudiant d’estudis d’anglès especialitzada en lingüística i adquisició de segones llengües (anglès en aquest cas). Estic encantada de treballar a Kids&Us! Sempre he tingut moltes ganes d’ensenyar i aprendre idiomes nous des de petita. Puc parlar amb fluïdesa cinc idiomes i actualment n'estudio dos més: el suec i el rus, i vull transmetre la meva habilitat als meus alumnes. Vaig viure a Anglaterra i França durant un temps quan era adolescent i em va encantar aprendre el meu camí a través de noves formes de comunicar-me. Crec que la manera tradicional d’ensenyar els idiomes no és la més eficaç i per això m’encanta la filantropia Kids&Us; els idiomes són divertits i, com més se sap, a més comunitats es poden pertànyer. L’anglès és un idioma tan bonic i interessant, i estic més que feliç de compartir-ne el coneixement amb els vostres fills.

 • Carmen R.- Professora de Kids i Tweens&Teens

  Carmen R.- Professora de Kids i Tweens&Teens

  Hola! Em dic Carmen i tinc moltes ganes de conèixer-vos a tots! Què us puc explicar sobre mi? M'encanta ensenyar, i aquesta és una de les principals raons per les quals vaig estudiar el Grau en Educació Primària i el Màster en Ensenyament de l'Espanyol com a Llengua Estrangera. També m'encanta aprendre sobre diferents cultures i, per això, vaig anar a viure durant un any a Polònia, on vaig tenir l'oportunitat d'aprendre una mica de polonès. La meva altra passió és la música, vaig tocar l'arpa durant 18 anys, i em va encantar! Crec que els estudiants tenen dues metes diàries, que són estudiar i divertir-se alhora! Us espero a classe!

 • Nur V. - Professora Tweens&Teens

  Nur V. - Professora Tweens&Teens

  Hola a tothom! Sóc la Nuria i recentment formo part de Kids&Us, amb qui he connectat i compartim filosofia i valors. Sóc monitora de lleure i m'encanta acompanyar als nens i nenes en el seu creixement fora de l'escola aprenent d’una manera diferent! He viscut a Canadà i a diferents llocs d'Espanya, el que m'ha portat a ser una persona dinàmica i flexible en tots els àmbits i, sobretot, he tingut la sort d’aprendre idiomes i conèixer món. Ens veiem aviat a l'aula, on riurem i aprendrem molt els uns dels altres!

Compartiu-ho >