Kids&Us Gràcia

Contacte

Contacte

Contacte
Contacte

Contacta amb nosaltres

"Som aquí para marcar la diferència i fer-ho des de l'amor i el respecte envers aquelles criatures d´arreu del món que ens són confiades. El nostre compromís amb la nostra tasca és absolut."

Si necessites més informació o vols fer alguna pregunta, omple el qüestionari i l´equip de Kids&Us Gràcia estarà encantat de posar-se en contacte amb tu al més aviat possible. 


Kids&Us Gràcia

Travessera de Gràcia, 173
08012 Barcelona - Barcelona
Espanya, Tel. 933684445 / 680984613
barcelona@kidsandus.es

Director/a del Centre

Àngela Pons Sansaloni

Horari del centre

De dilluns a divendres de 10:00 a 20:00

Transport

Metro: Fontana - Diagonal 

FGC: Gràcia

Autobus: 22, 24, N4, V17

Tweens&Teens By Kids&Us Gracia

Carrer Neptú 28
08006 Barcelona - Barcelona
Espanya, Tel. 687379984 / 687379984
teens.gracia@kidsandus.es

  Director/a del Centre

  Àngela Pons Sansaloni

  Horari del centre

  De 12h a 20.30h

  Transport

  Metro: Fontana - Diagonal 

  FGC: Gràcia

  Autobus: 22, 24, N4, V17


  El responsable del tractament de les dades és l’empresa KIDS&US ENGLISH, S.L. Les dades recollides, així com les que es puguin generar, es tracten amb la finalitat de gestionar la inscripció i oferir-vos productes i serveis de Kids&Us. La base que permet el tractament de les dades és el vostre consentiment, i alhora el tractament és necessari per executar la relació comercial amb Kids&Us. Teniu dret a accedir, rectificar i/o suprimir les dades subministrades, així com sol•licitar-ne la portabilitat. També teniu dret a sol•licitar que es limiti el seu tractament o oposar-vos-hi. Les dades podran ser comunicades a altres empreses que formen part de la xarxa de franquícies KIDS&US ENGLISH, S.L., a KIDS&US ENGLISH, S.L., o empreses proveïdores de serveis de KIDS&US ENGLISH, S.L. i dels seus franquiciats. Si necessiteu informació addicional i detallada sobre protecció de dades, podeu consultar-la a l’enllaç següent.

  He llegit i accepto la política de privacitat *
  *Informació que has d'omplir obligatòriament
  Compartiu-ho >